Вигіднийфранчайзинг

Всесвітньо відомий бургер!

СТАЦІОНАРНИЙ ОБ'ЕКТ

    • Інвестиції від 560 тис. грн.
    • Додаткові витрати: ремонт, перший товарний запас
    • Паушальний внесок відсутній
    • Роялті 3%
    • У суму інвестицій входить:
    • Аналіз місця і приміщення для відкриття ресторану;
    • Дизайн інтер'єру;
    • Комплект виробничого обладнання;
    • Комплект торгівельного обладнання;
    • Рекламна продукція (вивіска, зовнішня реклама, внутрішня реклама, роздаткові матеріали, бренд бук);
    • Меблі (тільки для стаціонарних закладів);
    • Касові термінали;
    • Програмне забезпечення;
    • Сервісне обслуговування обладнання;
    • Навчання персоналу;
    • Технологічна документація;
    • Виїзд департаменту підтримки та допомогу у відкритті;
    • Керуючі консультації для власників та адміністраторів закладів;
    • Методична та практична підтримка в розвитку.
    • Термін реалізації проекта 3 міс.
    • Вихід на точку беззбитковості 1,5 міс.
    • Середній чек - 50 грн.
    • Приватна власність або оренда (3 роки і більше);
    • Зона інтенсивного руху пішоходів;
    • Наявність поблизу вищих і спеціальних навчальних закладів, банків, офісів;
    • Важлива можливість облаштування літнього майданчика;
    • Наявність місця для паркування автомобілів;
    • Рекомендована площа від 70 до 200 кв.м;
    • Висота приміщення (min) H = 2,7 м;
    • Наявність службового входу;
    • Загальна споживана потужність від 40 кВт.;

ФУД КОРТ

    • Інвестиції від 490 тис. грн.
    • Додаткові витрати: ремонт, перший товарний запас
    • Паушальний внесок відсутній
    • Роялті 3%
  • У суму інвестицій входить:

    • Аналіз місця і приміщення для відкриття ресторану;
    • Дизайн інтер'єру;
    • Комплект виробничого обладнання;
    • Комплект торгівельного обладнання;
    • Рекламна продукція (вивіска, зовнішня реклама, внутрішня реклама, роздаткові матеріали, бренд бук);
    • Меблі (тільки для стаціонарних закладів);
    • Касові термінали;
    • Програмне забезпечення;
    • Сервісне обслуговування обладнання;
    • Навчання персоналу;
    • Технологічна документація;
    • Виїзд департаменту підтримки та допомогу у відкритті;
    • Керуючі консультації для власників та адміністраторів закладів;
    • Методична та практична підтримка в розвитку.
    • Термін реалізації проекта 1,5 міс.
    • Вихід на точку беззбитковості 1,5 міс.
    • Середній чек - 50 грн.
    • ТРЦ повинен бути популярним з великим потоком відвідувачів;
    • Вітається наявність розважальних зон;
    • Площа 40 кв.м + фуд-корт близько 80 кв.м;
    • Загальна споживча потужність від 40 кВт;
    • Наявність тех.умов від ТРЦ по витяжці і вентиляції приміщення;

НАШІ ПРОЕКТИ

  • ВИХІД НА ТОЧКУ БЕЗЗБИТКОВОСТІ
    1 міс.
  • ІНВЕСТИЦІЇ
    490 тис. грн.
  • ДОП.ВИТРАТИ
        
  • ТЕРМІН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ
    1,5 міс
  • ВИХІД НА ТОЧКУ БЕЗЗБИТКОВОСТІ
    1,5 міс.
  • ІНВЕСТИЦІЇ
    560 тис. грн.
  • ДОП.ВИТРАТИ
        
  • ТЕРМІН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ
    1,5 міс

НАШІ НАГОРОДИ

  • burgerclub
  • burgerclub
  • burgerclub

КОНТАКТИ

  • Верютіна Ірина
    +38(050)346 77 70
  • Дендеря Ксенія
    +38(050) 305 03 62

Ваше ім`я (обов`язково)

Ваш e-mail (обов`язково)

Тема

Повідомлення